SELF REFLECTION WORKSHOP

Piše: Marko Mavija, mag.rehab.educ.
07.08.2017. ponedjeljakTekst

U organizaciji Centra za psihodramu Zagreb pod voditeljstvom psihodramskog psihoterapeuta Marko Mavija, održat će se ciklus 8 radionica otvorenog tipa u mjesecu rujnu u Puli.
Osmišljene su u okviru stručnog usavršavanja gdje svaka radionica može biti zasebna i /ili nastavak te nadogradnja prethodnog iskustva.
Tijekom radionica polaznici će dotaknuti različite kreativne tehnike koje će djelom biti u vidu zagrijavanja (warm up) a djelom će omogućiti polaznicima da dotaknu neke unutarnje dijelove sebe s težnjom osnaživanja.
Kroz elemente : imaginarnih prizora, art tehnika, plesnih tehnike, skulpture ,land art tehnike , polaznici će imati mogućnost da na kreativniji način priđu prema sebi ,osluškuju se i izraze sebe te integriraju osobno iskustvo.
Radionica će se odvijati dva puta tjedno (utorak i četvrtak) u trajanju dva sata od 18h-20h u prostorima multikulturnog centra Karlo Rojc.

Voditelj radionice:
Marko Mavija profesor defektolog, dramski i plesni pedagog i psihodramski psihoterapeut.
Završio je petogodišnju trajnu stručnu edukaciju za psihodramskog psihoterapeuta pri Institutu za psihodramu prema međunarodnom program koji je akreditiran od strane EAP-a (European Association for Psychotherapy). Kontinuirano se stručno educira i provodi dramsko-plesne radionice i edukacije prosvjetnih djelatnika na temu dramskog odgoja u službi odgoja i obrazovanja djece i mladih.
Molimo Vas ukoliko ste zainteresirani za uključiti se u jednu od radionica i/ili ciklus da se osobno javite na , e mail: mmavia5@yahoo.it ili na broj mobitela : 00385 981735531
Veselimo se zajedničkoj suradnjiVaši komentari:
Psssst! Pročitajte i
druge naše tekstove ovdje!
Sviđa Vam se
ovaj tekst?
PIPILOTA, © 2018.